Uurtarief 2024

Dagen per week 1

Uren per week 10,50

Weken per jaar 48

Totaal uren per jaar 504

Uren per maand 42

Bedrag per maand    € 378,00

Bedrag per jaar € 4536,00

Bedrag per uur € 9,00

De maximale vergoeding uurtarief van de overheid voor 2024 voor de dagopvang kinderdagverblijven is vastgesteld op € 10,25.

Het uurtarief voor Kinderdagverblijf “Het Kleine Paleis” ligt binnen de vergoeding van de overheid. De vergoeding wordt over het gehele uurtarief berekend voor ouders die hun kind of kinderen naar Het Kleine Paleis brengen. Betaalt u 10,25 euro per uur of minder per uur dan krijgt u over dat uurtarief kinderopvangtoeslag. Betaalt u meer dan 10,25 per uur dan krijgt u geen vergoeding voor de kosten boven de maximumuurprijs die de overheid heeft vastgesteld.

Op de website van Rijksoverheid kunt u meer informatie vinden over "kinderopvangtoeslag 2024".

Hebt u recht op kinderopvangtoeslag, Het Kleine paleis is geregistreerd bij Het Landelijk Register Kinderopvang, maakt u gebruik van de opvang dan krijgt u kinderopvangtoeslag. U heeft recht omdat u werkt, studeert of een traject volgt om werk te vinden. Studerende moeders die in het MBO, HBO of WO volgen, hebben in principe recht op kinderopvangtoeslag van  de belasting voor de kosten van de kinderopvang. De opleiding moet dan wel door het ministerie OCW erkend zijn. 

Het LRK nummer heeft u nodig voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag bij de belastingdienst. Het registratie nummer Landelijk Register Kinderopvang van Het Kleine Paleis is 256063576 . 

Extra dag voor een hele dag standaardopvang in 2024 bedraagt € 99,75 / uurtarief van € 9,50.

U kunt de contract dagen ruilen, mits de groepsbezetting het toelaat en u dit vooraf kenbaar maakt. Was u kind afwezig vanwege ziekte of andere redenen dan kunt u overleggen de niet gebruikte dag in te leveren op een andere maandag, dinsdag of donderdag.

Het Kleine Paleis is Maandag, Dinsdag en Donderdag open van 7.30 uur tot 18.00 uur. Wenst u meer dan een dag in de week af te nemen dan kunt u de kosten aan de hand van bovenstaande berekening uitrekenen.